Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la mediu pentru viitoarea stație peco SOCAR, în Constanța. Unde va fi localizată

ro

20 Sep, 2022 00:00 2295 Marime text
benzinărie, foto: Unsplash
  • SOCAR este compania petrolieră deținută în totalitate de statul Azerbaidjan
 
Mediul a oferit un răspuns către Socar Petroleum SA care dorește să deschidă o stație de carburant în județul Constanța.
 
APM Constanța a deci că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare pentru proiectul „Construire stație distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, elemente de semnalistică, împrejmuire teren, organizare de șantier și racord rutier”, propus a fi amplasat în comuna Agigea, sat Lazu, str.Grigore Moisil, nr.1A, Județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 24.09.2022.
 
În acest moment, SOCAR deține 64 de stații de alimentare în următoarele județe din România: Bucureşti, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Ialomita, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vrancea.
 

Socar Petroleum SA

 
SOCAR este compania petrolieră deținută în totalitate de statul Azerbaidjan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitățile sale de extracție de petrol și gaze naturale și producția a numeroase sortimente de produse petroliere și petrochimice. Începând cu anul 2011, SOCAR a intrat pe piața din România prin subsidiara SOCAR Petroleum S.A.
 
Firma are sediul social în București, pe strada Pechea. Acționari în firmă sunt două firme olandeze: Becrux Investment & Finance BV – 65.24% și Gacrux Investments & Finance BV – 34,75%. Director general este Karimov Hamza, iar administratori mai sunt Anvar Gasimov și Farrukh Gasimov. În anul 2021, firma a raportat 682 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 1,4 miliarde de lei, cu un profit de 16,4 milioane lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.816.820,42 lei.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SC SOCAR PETROLEUM SA solicită de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru o investiție nouă

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii