Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC SOCAR PETROLEUM SA solicită de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru o investiție nouă

ro

28 Mar, 2022 13:53 1008 Marime text

Această informare este efectuată de: SC SOCAR PETROLEUM SA, cu sediul social în str. Pechea nr. 32-36, etaj 4, sector 1, Bucuresti, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral: AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR, pentru proiectul: “CONSTRUIRE STAȚIE DE DISTRIBUȚIE CARBURANȚI  CU INSTALAȚIILE ȘI AMENAJĂRILE AFERENTE, ELEMENTE DE SEMNALISTICĂ, ORGANIZARE DE ȘANTIER - SOCAR I.C. BRĂTIANU”, amplasat pe B-dul I.C. Brătianu, nr. 214-214 LOT 2/2-216, mun. Constanța, jud. Constanța.

Această investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajere, ape uzate provenite din zona gastro (epurate printr-un separator de grăsimi), ape pluviale potențial impurificate cu hidrocarburi (epurate printr-un separator de hidrocarburi) și ape pluviale convențional curate . Toate apele rezultate, după epurare, vor fi evacuate în rețeaua de canalizare publică a municipiului Constanța.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996 cu modificarile și completările ulterioare.
               
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
               
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau la următoarea adresa: paula.chimir@petrotech.ro, după data de 21.03.2022.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii