Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Iată cum arată noua benzinărie SOCAR de pe bulevardul I.C. Brătianu

ro

31 May, 2023 14:13 2790 Marime text
Iată cum arată viitoarea stație de carburanți Socar, care este amplasată pe bulevardul I.C. Brătianu, din Constanța nr. 214.


Prin AC 875 din data de 26 septembrie 2022, firma Socar Petroleum SA va construi prima stație de carburant din municipiu. Conform documentului este vorba de „Construire stație de distribuție carburanți cu instalațiile și amenajările aferente, elemente de semnalistică, organizare de șantier - SOCAR I.C. BRĂTIANU”. Documentul este valabil 24 de luni.




În acest moment, SOCAR deține 64 de stații de alimentare în următoarele județe din România: Bucureşti, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Ialomita, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vrancea.


 

Socar Petroleum SA

 
SOCAR este compania petrolieră deținută în totalitate de statul Azerbaidjan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitățile sale de extracție de petrol și gaze naturale și producția a numeroase sortimente de produse petroliere și petrochimice. Începând cu anul 2011, SOCAR a intrat pe piața din România prin subsidiara SOCAR Petroleum S.A.
 
Firma are sediul social în București, pe strada Pechea. Acționari în firmă sunt două firme olandeze: Becrux Investment & Finance BV – 65.24% și Gacrux Investments & Finance BV – 34,75%. Director general este Karimov Hamza, iar administratori mai sunt Anvar Gasimov și Farrukh Gasimov. În anul 2021, firma a raportat 682 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 1,4 miliarde de lei, cu un profit de 16,4 milioane lei. Societatea a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.816.820,42 lei.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru prima stație de carburanți SOCAR din municipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii