Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței a autorizat închirierea de către Socar Petroleum SA a șase stații de distribuție carburanți de la Aral MTB SRL

ro

06 Apr, 2020 12:35 1808 Marime text

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Socar Petroleum S.A. intenționează să preia dreptul de folosință asupra a șase stații de distribuție carburanți, operate, în prezent, de către Aral M.T.B. S.R.L.

Cele șase stații de distribuție de carburanți, situate în județele Arad, Timiș și Sibiu, urmează a fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere.

Socar Petroleum S.A., companie aparținând grupului Socar, activează preponderent pe piața carburanților, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât și pe segmentul vânzărilor cu ridicata și deține o rețea de benzinării la nivel național.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe pagina web a autorități naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii