Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:42 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței analizează închirierea de către Socar Petroleum a șase stații de distribuție carburanți de la Aral MTB SRL

ro

17 Mar, 2020 12:45 654 Marime text

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Socar Petroleum S.A. intenționează să preia dreptul de folosință asupra a șase stații de distribuție carburanți operate de către Aral M.T.B. S.R.L.

Cele 6 stații de distribuție a carburanților, situate în județele Arad, Timiș și Sibiu, ar urma să fie operate de Socar în baza unui contract de închiriere pe o durată de 10 ani.

Socar Petroleum S.A., societate aparținând grupului Socar, deține în prezent o rețea de 44 de benzinării la nivel național. Socar Petroleum S.A. activează preponderent pe piața carburanților, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât și pe segmentul vânzărilor cu ridicata.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenței va evalua această tranzacție în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro <mailto:industrie@consiliulconcurentei.ro>  sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 18 Ghişeul 3, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii