Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr a furat o mașină dintr-un târg. Cum s-a terminat totul

ro

16 Feb, 2020 16:45 2136 Marime text

Un bărbat care a furat un autoturism, duminică, dintr-un târg săptămânal organizat în localitatea argeşeană Bradu, a fost prins de poliţişti, care au reuşit să-l blocheze în trafic, scrie Agerpres.

"În jurul orei 14,30, prin apelul naţional unic de urgenţă 112 a fost sesizat furtul unui autoturism din Târgul Săptămânal din localitatea Bradu. Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în atenţie, fiind identificat pe raza localităţii Stolnici de către un echipaj al Serviciului Rutier. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuandu-şi deplasarea", se precizează în comunicat.


Conform aceleiaşi surse, autoturismului cauză a fost blocat în trafic în localitatea Bârla de un echipaj de la Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, iar şoferul, un bărbat de 25 de ani din Căldararu, a fost imobilizat.

Şoferul fugar a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii