Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea readuce TUI-ul la Mamaia

ro

22 Jan, 2010 02:31 1522 Marime text
cap_5.jpgÎn urma multiplelor demersuri făcute de ministrul Turismului, Elena Udrea, cel mai mare tur-operator din lume, TUI, va reveni din această primăvară pe litoralul românesc.

Informaţia a apărut pe site-ul DailyBusiness.ro care a prezentat mai multe date furnizate de preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Corina Martin. Astfel, după o pauză de patru ani, germanii vor reveni din luna mai pe piaţa autohtonă, mai precis în staţiunea Mamaia, singura promovată, deocamdată, în cataloagele TUI. Potrivit declaraţiilor făcute de preşedintele ANAT, o cursă charter, ce va ateriza săptămânal pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, va aduce 100 - 150 de turişti germani. Aceste zboruri speciale pentru clienţii TUI vor opera în perioada mai - septembrie, aeronava ce va fi pusă la dispoziţie de Air Berlin urmând să aducă circa 3.000 de turişti germani în sezonul estival 2010.

„Pentru ca TUI să continue să îşi asume riscul de a «vinde» România, apar şi alte condiţii, cum ar fi investiţiile în infrastructură şi cele în evenimente", a declarat Corina Martin pentru DailyBusiness.ro. Reamintim că, pentru a reveni în România, tur-operatorul TIU a pus o serie de condiţii ce vizau: definirea clară a perioadei în care unităţile de pe litoral sunt funcţionale, introducerea unor zboruri care să facă legătura între Germania şi România, iniţierea unor campanii de marketing comune Tui-Ministerul Turismului şi introducerea unor tarife competitive în unităţile de cazare. În funcţie de cum vor decurge lucrurile în acest sezon estival, nu este exclus ca în cataloagele TUI să fie promovate, pe viitor, şi alte staţiuni de pe litoralul românesc, în special, cele din sud.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii