Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Încep lucrările la memorialul pentru Ivan Patzaichin! Când va fi inaugurat

ro

16 Jun, 2023 13:06 991 Marime text
Luni, 19 iunie 2023, vor începe la Tulcea lucrările la memorialul pentru Ivan Patzaichin, ce urmează a fi inaugurat pe 8 septembrie, în cadrul Festivalului Ivan Patzaichin.

Astăzi a fost anunțată una dintre caracteristicile importante ale monumentului, prin care sunt puse în valoare performanțele importantei comunități sportive a sporturilor cu vâsle din județul Tulcea; la baza „columnei” cu pagăi vor fi menționați campionii olimpici, mondiali și europeni la kaiak canoe pe care i-a dat lumii județul Tulcea. , transmit reprezentanții Asociației "Ivan Patzaichin - Mila 23". 

Pentru completarea acestei liste a învingătorilor, organizatorii solicită sprijinul locuitorilor Tulcei, care sunt invitați ca, până pe 15 iulie, să transmită la adresa office@rowmania.ro informații privind sportivi care lipsesc din această listă – campioni care s-au născut în județul Tulcea și au fost medaliați cu aur, argint sau bronz la Jocurile Olimpice, campionate mondiale sau europene la kaiak-canoe.

Mesajele vor cuprinde numele sportivului, locul de naștere (din jud. Tulcea), competiția, locul obținut (1 – 3), precum și o resursă independentă unde se poate verifica performanța acestuia.

Citește și: CLM Tulcea a votat finanțarea ansamblului memorial Ivan Patzaichin

 

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii