Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Copaci căzuți pe autoturisme. Unde au intervenit pompierii

ro

27 Jan, 2021 16:34 1405 Marime text
  • Pompierii tulceni au intervenit miercuri în municipiu pentru a înlătura mai mulți arbori căzuți peste mașini sau carosabil.

Până la această oră, urmare a manifestării fenomenelor meteo prognozate de cod portocaliu de ninsori viscolite și vizibilitate redusă, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiu și județ.

Astfel, Detașamentul de Pompieri Tulcea a acționat pentru a înlătura trei arbori căzuți pe trei autoturisme parcate, în municipiul Tulcea pe străzile Podgoriilor, Aleea Cicoarei și Aleea Lanului.

Totodată, Detașamentul de Pompieri Tulcea a acționat în municipiul Tulcea pentru a îndepărta doi copaci sprijiniți de un imobil pe strada I.L.Caragiale și un arbore căzut pe carosabil pe strada Gavrilov Corneliu, ce bloca traficul rutier din zonă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Pompierii tulceni, cu un echipaj format din 5 subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă, a acționat pe DN 22A între localitățile Cataloi și Nalbant pentru tractarea și deblocarea a cinci autovehicule înzăpezite, în care se aflau 6 persoane.

Sursă foto: ISU „Delta” Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii