Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Tulcea Intervențiile pompierilor tulceni, din weekend

ro

20 Nov, 2023 15:12 700 Marime text
Sursa foto: ISU Tulcea





Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Delta” al județului Tulcea au desfășurat în perioada 18-19 noiembrie 2023, 33 de misiuni, dintre care două incendii, nouă cazuri SMURD și 22 alte intervenții, potrivit ISU Tulcea.
 
Incendii
    
 Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, în jurul orei 19:00, salvatorii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în localitatea Dunăvățul de Jos, județul Tulcea.

Către locul intervenției, s-au deplasat două echipaje, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul, ce se manifesta la două anexe, a fost localizat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, înlăturând-se astfel pericolul de propagare a flăcărilor și la casa de locuit”, spun pompierii.


Pompierii militari au procedat la lichidarea incendiului iar în urma focului, au ars două anexe și acoperișul acestora pe o suprafață de 20 metri pătrați

„Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind jar sau scânteie provenită de la o sobă”, a transmis ISU.

 
 
 De asemenea, salvatorii tulceni au intervenit în 21 de situații de urgență produse în urma manifestărilor meteorologice, după cum urmează:
  • două cazuri de inundații produse la subsolul a două locuințe;
  • 18 intervenții pentru degajarea crengilor și a copacilor căzuți pe carosabil sau pe autoturisme;
  • o intervenție pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă desprinsă de pe acoperișul unui bloc de locuințe;
 
Intervenții SMURD

 
Paramedicii au intervenit în nouă cazuri pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport specializat la  unitățile medicale din județ.
 
Totodată, pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență medicală într-o situație de urgență, conform ISU Tulcea.
 
Citește și
„Au fost peste 1000 de apeluri în doar 48 de ore care sesizau diverse situații de urgență în urma furtunii“ (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii