Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:46 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI 20 de militari intervin pentru deblocarea dumului dintre Negru Vodă și Constanța

ro

11 Jan, 2017 12:31 3352 Marime text
În acest moment, forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale acționează în județele Constanța și Tulcea în sprijinul populației afectate de viscol și căderile masive de zăpadă.
 
Remorcherul fluvial 328 al Secției 325 Logistică Tulcea, cu 6 militari la bord, asigură, începând cu ora 7.00, transportul persoanelor între localitățile Tulcea și suburbia Tudor Vladimirescu.
 
 Aproximativ 20 de militari cu patru mijloace tehnice intervin pentru deblocarea comunicaţilor care leagă localitatea Negru Vodă, din județul Constanța, de cele învecinate.
 
În cursul zilei de ieri, 10 ianuarie, 35 de militari au intervenit cu 6 mijloace tehnice în județele Constanța și Tulcea în sprijinul populației și autorităților pentru diminuarea efectelor cauzate de ninsoare și viscol.
 
La nivelul întregii țări, M.Ap.N. rămâne pregătit să intervină în primă urgență, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 3.500 de militari și circa 660 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. La nevoie, pot fi puse la dispoziție și alte forțe și mijloace suplimentare, se precizează într-un comunicat al MAI.

sursa foto: http://www.ziuaveche.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii