Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA - Sucursala Constanța a bătut palma cu Vio-Top SRL! Ce va livra (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2023 00:00 1318 Marime text
  • Expertiza trebuie să ofere toate elementele și datele necesare pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și îndeplinire a cerințelor esențiale de rezistență mecanică și stabilitate
 
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, în ceea ce privește construirea unui podeț la km. 139-314 linia 812 Medgidia - Tulcea, cu expertiză și DALI.
 
Conform Instrucției 312 „Instrucțiuni pentru preîntâmpinarea și combaterea inundațiilor și apărarea împotriva acțiunii ghețurilor”, podețul este cuprins în evidența punctelor periculoase a Sucursalei Regionale CF Constanța, linia 812 km.139+200/139+900 - zonă inundabilă. În urma ploilor abundente din ultimii ani, la capul aval al podețului de la km.139+314 de pe linia de cale ferată 812 Medgidia-Tulcea s-au produs o serie de defecte. Serviciul care se va achiziţiona constă în expertizare și întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru „Podeț km 139+314 linia 812 Medgidia - Tulcea - expertiză și DALI” în condițiile impuse de Legea nr.10/1995 privind calitatea în construcții actualizată, modificată și completată de Legea nr.7/2020 și de instrucțiile în vigoare. Expertiza trebuie să ofere toate elementele și datele necesare pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și îndeplinire a cerințelor esențiale de rezistență mecanică și stabilitate.
 
Valoarea totală a achiziției este de 95.000 lei, iar firma câștigătoare este Vio-Top SRL, contractul fiind semnat la data de 22 februarie 2023.
 
Vio-Top SRL
Potrivit RECOM, asociat unic și administrator al Vio-Top SRL este Andrei Mihai Baicu. Vio-Top SRL se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Firma este fondată în anul 1999 și are sediul social în București, Sector 2, pe strada Badea Cârțan. Cu două puncte de lucru în București, Vio-Top SRL a declarat pentru 2021 un profit de 415.074 de lei, la o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane de lei, cu un număr de 27 de salariați.
 
Societatea a încheiat mai multe contracte de achiziții publice în valoare totală de 7.393.669,93 lei.
 

De menționat că în 2020 compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Constanţa a atribuit societăţii Vio-Top SRL din Bucureşti contractul privind „Elaborare Studiu de Fezabilitate «Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată» SRCF Constanţa“, valoarea contractului atribuit este de 140.000 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a acestor contracte.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Contractul privind studiul de fezabilitate pentru modernizarea trecerilor de cale ferată, atribuit de SR CF Constanţa firmei VIO-TOP SRL (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii