Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Tulcea, solicitați în acest sfârșit de săptămână. Intervențiile acestora

ro

25 Mar, 2024 11:59 422 Marime text
Sursa foto: Facebook/ IJJ Tulcea


 
  • 26 sancțiuni contravenționale în valoare de  peste 6.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână.
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
În această perioadă, jandarmii au aplicat 26 sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 6.000 lei.
 
15 sancțiuni contravenționale, dintre care șapte avertismente au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului, încălcarea condițiilor prevăzute în permis și pescuitul recreativ în habitatele piscicole naturale în perioada de prohibiție și în zonele de protecție, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.
 
Conform jandarmilor tulceni, 11 sancțiuni contravenționale, dintre care trei avertismente au fost aplicate pentru următoarele fapte: tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool în spațiul public și provocarea la scandal în locuri publice.
 
De asemenea, aceștia au constatat în mod independent o faptă de natură penală (distrugere) și au acordat sprijin la constatarea unei infracțiuni (furt) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.
 

Citește și
Descoperiți de polițiștii de frontieră, lângă Rasova, județul Constanța, în timp ce transportau 3000 litri de motorină furată (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii