Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tranzacţia prin care Formel D GmbH (Germania) preia compania CPS S.A.S. (Franţa), analizată de Consiliul Concurenţei

ro

05 Sep, 2019 13:51 1131 Marime text
Atât Formel, cât și CPS sunt furnizori de servicii care sprijină producătorii de autovehicule şi producătorii de piese pentru autovehicule în vederea asigurării calităţii produselor acestora, precum şi a proceselor operaţionale.

Compania Formel D GmbH deține 22 de filiale în diferite țări, în România fiind prezentă prin Formel D România SRL.

CPS S.A.S. controlează filiale în şase țări, inclusiv în România prin compania CPS Quality International EU S.R.L, care furnizează servicii de control al calităţii pentru industria auto din România.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii