Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de droguri în Craiova. Un tânăr vindea cannabis în oraș

ro

18 Aug, 2023 13:08 968 Marime text
Sursă foto: Poliția Română
  • Poliția Română informează că, în municipiul Craiova, un tânăr de 29 de ani ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de cannabis pentru suma de 16.400 de lei.
  • Conform cercetărilor anchetatorilor, tânărul ar fi comercializat în mod repetat droguri.
  • Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri, mai informează Poliția.
 
La data de 17 august 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, informează Poliția Română.
 
Astfel, a fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 29 de ani, din municipiu, care ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei.
 
De asemenea, în autoturismul său au fost descoperite și ridicate mai multe recipiente și un cântar electronic de precizie, toate purtând urme de materie vegetală, mai precizează autoritățile.
 
Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, în urma căruia au fost descoperite şi ridicate o altăcantitate de cannabis şi 3.850 de lei.
 
Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul lunii august 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cannabis către consumatori din municipiului Craiova.
 
Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj,cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 
La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: Poliția Română

Citește și:

Percheziții la traficanții de tutun din județele de risc din România. Descoperirea halucinantă a anchetatorilor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii