Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii din Brăila interesați de profesia de polițist (FOTO)

ro

27 Oct, 2023 19:12 977 Marime text
Sursă foto: IPJ Brăila
  • La data de 26 octombrie 2023, începând cu ora 15.00, în parcarea Brăila Mall, s-a desfășurat un eveniment pentru prezentarea ofertei educationale și prezentarea promovarea meseriei de polițist. 

La data de 26 octombrie 2023, începând cu ora 15.00, în parcarea Brăila Mall, s-a desfășurat un eveniment pentru prezentarea ofertei educationale și prezentarea promovarea meseriei de polițist, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. 

Participanții la acest eveniment, au aflat despre cum pot deveni  polițiști prin urmarea cursurilor unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranță națională și au primit răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Tinerii au fost interesați să viziteze standurile prezentate de polițiști și sa afle despre uniforma și rolul polițiștilor prezenți în stradă și au participat la atelierele interactive în cadrul cărora le-au fost prezentate tehnica şi dotarea structurilor de poliţie.

Întrucât ne aflăm în plin proces de înscriere la școlile de agenți de poliţie, întrebările şi curiozităților vizitatorilor au fost dintre cele mai diverse, acestora fiindu-le oferite toate explicațiile, sfaturile şi îndrumările necesare, pentru a deveni polițiști.

„Reamintim faptul că, în perioada 18 octombrie - 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila primește cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina şi Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor pot fi accesate gratuit accesând link-ul https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-admitere-scoli-agenti-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate din Stațiunea Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii