Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de omor în Arad!

ro

21 Dec, 2023 13:01 665 Marime text

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări faţă de un inculpat în vârstă de 22  ani cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 al. 1 C.p. rap. la art. 188 al. 1  C.p.


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Parchetul de pe lângă Tribunalul  Arad:

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:
         
La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări faţă de 1 inculpat în vârstă de 22  ani cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 al. 1 C.p. rap. la art. 188 al. 1  C.p.

În data de 17.12.2023 inculpatul  C.I. s-a deplasat cu autoturismul marca BMW  pe strada Cocorilor din mun. Arad, circulând pe trotuar, unde , cu intenţie, l-a lovit pe  persoana vătămată LGI- care se deplasa pe bicicletă, iar ulterior a părăsit locul faptei, intrând din nou pe partea carosabilă a străzii. Persoana vătămată a fost proiectată în aer, apoi  s-a lovit de pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa, fiind ulterior transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.
          
Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile.
         
Urmărirea penală continuă.
         
Facem precizarea că începerea urmăririi penale nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.



Citește și: 

O tentativă de sinucidere a avut un final neașteptat pe bulevardul Unirii din Capitală


 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii