Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriştii constănţeni, supăraţi pe Mihai Trăistariu

ro

13 Jul, 2012 01:00 4111 Marime text
Traistariu-MihaiTraistariu.jpgRăzboiul dintre interpretul Mihai Trăistariu şi taximetriştii constănţeni este abia la început. După ce acum câteva zile artistul a anunţat în presă că şi-a concediat toţi şoferii de la firma sa de taximetrie - „Mihai Taxi", aceştia au luat atitudine.

„Încă de la înfiinţarea SC Mihai Taxi SRL, Mihai Trăistariu a ieşit în presă cu fel şi fel de declaraţii incendiare, care nu aveau alt scop decât reclamă pentru promovarea aşa-numitului brand Mihai Taxi. Când s-a hotărât să se apuce de această activitate, a cumpărat un dispecerat taxi, care avea la momentul respectiv în componenţa sa 170 de autoturisme taxi, care aparţineau operatorilor de transport şi taximetriştilor independenţi din Constanţa. La doar o lună, din cele 170 de maşini, nu mai erau sub contract de dispecerat decât 60, deoarece taximetriştii nu au acceptat inscripţionarea chipului lui pe autovehiculele personale şi impunerea ca în maşini să nu se asculte decât melodiile lui. Mihai Trăistariu a sfidat taximetriştii care deţineau autoturismele în proprietate şi care se aflau sub contract de dispecerat, promovându-şi brandul pe spinarea acestora. El a declarat într-o emisiune radio că toţi taximetriştii sunt nişte porci", susţine un grup de taximetrişti constănţeni într-o scrisoare venită pe adresa cotidianului ZIUA de Constanţa şi intitulată „Replică la declaraţiile făcute de Mihai Trăistariu". Cele dezvăluite de taximetriştii supăraţi au fost confirmate şi de Valentin Daraban, administratorul firmei de taxi Valentino & Doris. Din păcate, nu am reuşit să luăm legătura şi cu Lică Neagu, vicepreşedintele CNSLR Frăţia şi şeful Camerei taximetriştilor constănţeni.

La polul opus, Mihai Trăistariu a declarat că a încetat colaborarea cu foştii taximetrişti pe motiv că aceştia îşi înşelau clienţii, folosindu-se de „maimuţe" (n.r. aparate care măresc tarifele). „Eu nu am declarat niciodată că am maşini de taxi. Eu am avut o colaborare cu ei, în sensul că le-am oferit servicii de dispecerat. La ultima şedinţă pe care am făcut-o cu ei în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor, unul dintre s-a dat de gol şi mi-a spus de aceste aparate. Am făcut mai multe controale şi am încetat orice colaborare cu ei. Dar 30 deja s-au întors înapoi şi am refăcut contractele de colaborare. Restul sunt supăraţi, de aceea au făcut aceste declaraţii", a ţinut să precizeze artistul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ella 13 Jul, 2012 08:44 taximetristii sunt niste hotzi prin definitie. bine le-a facut traistariu.