Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul Colectionarilor de Antichitati Antica va continua inca o saptamana (galerie foto)

ro

21 Jun, 2010 04:01 3328 Marime text
antica_eforie_nord4.jpgPrimarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a anunţat că Târgul Colecţionarilor de Antichităţi Antica, aflat la a IV-a ediţie, continuă să se desfăşoare până duminică, 27 iunie a.c., zilnic, între orele 9.00 - 21.30. Iniţial, târgul trebuia să îşi închidă porţile în cursul zilei de ieri, dar numărul mare de vizitatori au convins organizatorii să mai prelungească evenimentul cu încă o săptămână.

Târgul Colecţionarilor de Antichităţi Antica se desfăşoară pe faleza din Eforie Nord, între fostul restaurant Neon şi Hotelul Bran. La acest târg participă 50 de colecţionari din Maramureş, Bucureşti, Iaşi, Piteşti şi Bacău.

Vizitatorii găsesc aici mobilier deosebit, pietre semipreţioase, tablouri, gablonzuri, timbre, medalii, dar şi colecţii de numismatică valoroase, obiecte din argint: cupe, candelabre, tacâmuri, bijuterii, tablouri, statuete.

Următoarea ediţie a Târgului Colecţionarilor de Antichităţi Antica se va desfăşura tot în Eforie Nord, în faţa Grădinii de Vară, în primul weekend din luna iulie. În parcul din faţa Primăriei, în Eforie Sud, colecţionarii de antichităţi sunt aşteptaţi să viziteze târgul în deja tradiţionala perioadă, 20 - 23 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii