Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suferință cruntă! Tânăra ucisă la Mangalia, condusă astăzi pe ultimul drum

ro

10 Aug, 2023 11:53 1417 Marime text
Sursă foto: Pexels
  • Alina este condusă pe ultimul drum, chiar în aceste momente, de toți cei care au iubit-o. Familia și prietenii sunt răpuși de durere, conform Antena 3 CNN.
 
Alina este condusă pe ultimul drum, chiar în aceste momente, de toți cei care au iubit-o. Familia și prietenii sunt răpuși de durere, conform Antena 3 CNN.
 
O mare de oameni a venit să o conducă pe ultimul drum pe fata ucisă și aruncată sub o bancă din Mangalia chiar de cea mai bună prietenă a ei.
 
Copiii țin în mânuțe fotografia tinere.
 
La înmormântare sunt prezenți colegii de școală, vecinii, sătenii, dar și oameni care nu au cunoscut-o dar și-au dorit să fie alături de familia îndurerată, sensibilizați fiind de tragedia nemaiîntâlnită.
 
Un sobor de șase preoți oficializează slujba.
 
Iar cei prezenți nu pot să nu se întrebe „de ce”. De ce tocmai Alina, de ce la o vârstă atât de fragedă, de ce a fost ucisă chiar de cea mai bună prietenă... Și întrebările continuă...
 
Îmbrăcată în rochie de mireasă, Alina a fost depusă în casa părinților ei din satul Buda, comuna Oșești, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Filmul crimei de la Mangalia. Declarații cutremurătoare - „Nu am vrut să o omor însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii