Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Mangalia! Avocatul Cristian Ion - „Loredana a cerut să rămână după gratii! Nu consideră că trebuie pusă în libertate“ (VIDEO)

ro

28 Aug, 2023 12:57 5560 Marime text
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loredana Atănăsoaie, tânăra cercetată pentru că și-ar fi ucis prietena din copilărie, pe Alina, într-un hotel din Mangalia, a fost adusă azi, 28 august 2023, la Tribunalul Constanța!
 
Judecătorii vor analiza cererea procurorilor privind prelungirea arestului preventiv față de principala suspectă.
 
Cristian Ion, din Baroul Constanța, avocatul tinerei, a făcut azi, 28 august 2023, câteva declarații în referire la dosarul în care este cercetată clienta sa.
 
Iată ce a declarat avocatul Cristian Ion
 

„Loredana a cerut să rămână după gratii! Nu consideră că trebuie pusă în libertate, raportat la cele întâmplat și reprezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării cu încă 30 de zile. Are în continuare sentimente de regret, care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice. Urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric, iar în baza tuturor probelor se va aprecia în conseință. Ea se așteaptă la cea mai severă măsură ce poate fi luată de către instanța de judecată, chiar și o pedeapsă de 20 de ani. A fost victima violențelor în familie. La 9 ani, tatăl a sărit cu cuțitul la mama sa. Datorită intervenției Loredanei nu s-a ajuns atunci la o tragedie“.         

 
 
Amintim că victima a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat într-un parc.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

UPDATE

Instanța a decis menținerea în stare de arest a principalei suspecte

Oficial

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 şi până la data de 05.10.2023, inclusiv. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.08.2023, ora 12.50.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mama Loredanei, tânăra suspectată că și-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia - „Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Când am auzit am suferit un șoc pe loc“ (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii