Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzi asfaltate şi parcări noi. Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă proiectele demarate (galerie foto)

ro

16 Sep, 2016 00:00 3187 Marime text
Societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL împreună cu Primăria Năvodari şi prin grija primarului Florin Chelaru muncesc cu spor la realizarea proiectelor care vizează infrastructura oraşului.
 
Astfel, pe lângă lucrările de verificare şi întreţinere a instalaţiilor de termoficare, specifice acestei perioade, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL lucrează şi la reabilitarea unor străzi. În urmă cu două săptămâni, angajaţii lucrau la înfiinţarea unei alei pietonale, la Grădiniţa „Lumea Florilor”, şi la bordurarea străzilor Viilor şi Magnoliei. Nu în ultimul rând, au fost înfiinţate mai multe locuri de parcare, în zona blocurilor 33 Est, 12 Sud şi 13 Sud. Astfel, locuitorii din aceste zone au la dispoziţie 43 de locuri noi de parcare.
 

Pe data de 14 septembrie, în colaborare cu Primăria Năvodari, SC Termica Distribuţie a demarat lucrările de asfaltare a străzii Viilor. Astfel, au fost luate măsuri pentru a se putea circula în condiţii normale, în cazul în care vremea se va înrăutăţi şi vor începe ploile.

Se pregăteşte de livrarea agentului termic

Între timp, societatea se ocupă şi de verificarea instalaţiilor de încălzire cu agent termic a locuinţelor, urmând ca, de la 1 octombrie, să se facă proba cu presiune. Pentru că vremea se răceşte treptat, iar temperaturile au început să scadă simţitor pe durata nopţii, la ora actuală, în mai multe oraşe din România, companiile de termoficare se pregătesc să pună în funcţiune instalaţiile de încălzire a locuinţelor. Deocamdată, se fac revizii ale instalaţiilor, lucrări specifice acestei perioade.
 
Şi la Năvodari se fac astfel de verificări. Primăria oraşului Năvodari solicită tuturor asociaţiilor de proprietari să ia toate măsurile ce se impun pentru pregătirea instalaţiilor de încălzire cu agent termic, până la data de 1 octombrie, când vor începe probele cu presiune. De precizat că, în momentul umplerii cu apă a reţelei de termoficare, năvodărenii îşi pot aerisi caloriferele din apartamente, după ce au fost curăţate şi spălate în prealabil, pentru a da randament. Agentul termic este furnizat de SC Termica Distribuţie Năvodari, aceeaşi societate care se ocupă şi de reabilitarea unor străzi şi alei pietonale din localitate.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 16 Sep, 2016 00:33 Mamaia sat când e avuta in vedere?Taxe si impozite ca in Constanta,străzi asfaltate sau bine pietruite-nu.E corect?