Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:16 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stone Group are un administrator nou. Cine se ocupă de firma soției fostului director portuar Bogatu

ro

18 Sep, 2020 00:00 821 Marime text
  • Carmen Teșeleanu este noul administrator al Stone Group Constanța.
  • Firma este deținută, în cote egale, de Codruța Dana Bogatu, soția fostului director portuar Eugen Bogatu, și Dumitru Teșeleanu.
  • Alina Gîrleanu, fostul administrator al Stone Group, fusese cooptată cu două zile înainte în firma Haras, deținută tot de Codruța Dana Bogatu.
Schimbări de coordonare la Stone Group SRL Constanța, deținută de Codruța Dana Bogatu, soția fostului director portuar Eugen Bogatu, și Dumitru Teșeleanu. Cei doi acționari au decis să schimbe administratorul firmei, rolul fiind preluat acum de Carmen Teșeleanu, de la Alina Gîrleanu.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea nr. 28 din 12 august 2020 a adunării generale a acționarilor firmei Stone Group SRL.
Potrivit acesteia, cei doi acționari, Codruța Dana Bogatu și Dumitru Teșeleanu, au decis „revocarea din funcția de administrator al societății și descărcarea de gestiune a doamnei Gîrleanu Alina și numirea în această funcție, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline, a doamnei Teșeleanu Carmen“.
Ca o paranteză, cu doar două zile înainte de a se lua această hotărâre, Codruța Dana Bogatu hotărâse, alături de un alt partener al său de afaceri, Dan Mugurel Raica, cooptarea Alinei Gîrleanu în firma Haras.

Din datele Registrului Comerțului

Pentru a reveni la Stone Group, potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 17 septembrie 2020, firma a fost înființată în 2001 și are un capital social subscris de 25.000 de lei, integral vărsat.
Asociați cu părți egale sunt Codruța Dana Bogatu și Dumitru Teșeleanu, iar sediul social al firmei este în incinta Port Constanța Sud Agigea, Lotul B1, Clădirea administrativă C2.
Societatea se ocupă cu „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
În 2017, firma a avut cinci salariați, care au asigurat un profit net de 1.232.700 de lei și o cifră de afaceri netă de 420.893 de lei. În 2018, același număr de angajați a adus un profit net de 2.344.325 de lei, cifra de afaceri netă fiind 430.695 de lei. În 2019, cei șase angajați ai societății i-au asigurat un profit net de 15.027.932 de lei, cifra de afaceri netă fiind 424.000 de lei.

Citește și:

Soția fostului director portuar Eugen Bogatu are un nou partener de afaceri. În ce firmă a fost cooptat

Stone Group, Lenuţa Pilcă şi Marius Făinărea, cooptaţi în societatea Sea Container Services SRL 

Ti-a placut articolul?

Comentarii