Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:46 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia fostului vameş şi director în CN APM Constanţa Eugen Bogatu, Codruţa Dana Bogatu, cooptată în JEPP SRL de un fost fotbalist

ro

01 Aug, 2017 00:00 2222 Marime text
Petrică Buduru şi Dennis Georgian Şerban, în calitate de asociaţi în firma JEPP SRL, au adoptat, în Adunarea Generală din 16 iulie, mai multe hotărâri.
 
Astfel, cei doi asociaţi au decis cooptarea în societate a Codruţei Dana Bogatu. O altă decizie se referă la majorarea capitalului social prin aport în numerar de către asociatul nou-cooptat cu suma de 250 de lei. Ca urmare a majorării capitalului social, creşte numărul de părţi sociale de la 100 la 125, iar cele 25 de părţi sociale rezultate în urma majorării revin asociatului Codruţa Dana Bogatu.
 
În urma majorării, capitalul social al JEPP SRL va fi în sumă totală de 1.250 de lei, divizat în 125 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, şi va fi distribuit între asociaţi după cum urmează: Petrică Buduru deţine 50 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 500 de lei, cu o participare de 40% la profit şi pierderi; Dennis Georgian Şerban deţine 50 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 500 de lei, cu o participare de 40% la profit şi pierderi, Codruţa Dana Bogatu deţine 25 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 250 de lei, cu o participare de 20% la profit şi pierderi. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL şi Stone Group SRL, ea fiind moştenitoarea lui Octavian Raica.
 
Dennis Georgian Şerban este un fost fotbalist, iar Petrică Buduru este socrul acestuia.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii