Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Firma soției lui Eugen Bogatu, fost director portuar, contract de 1,7 milioane lei cu Drumuri Județene SA (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2024 16:10 754 Marime text

 
  • Inostrio Enterprises SRL a fost înființată în anul 2013, adresa sediului social este la Constanța, în Portul Constanța Sud Agigea, Bloc Administrativ C2, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Intermedieri în comerțul cu produse diverse“.
     
Drumuri Județene Constanța SA, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare sare industrială pentru preparare material antiderapant necesar pentru combaterea lunecușului pe drumurile din județul Constanța“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 7389 / 29 mai 2024 este de 1.745.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Inostrio Enterprises SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de acord - cadru cu un singur operator economic, fără reluarea competiției. „Pe perioada de derulare a acordului cadru se vor încheia 2 (două) contracte subsecvente, cu durata de desfășurare de 9 (nouă) luni, conform cantităților menționate în cadrul caietului de sarcini, atribuirea acestora urmând să se facă fără reluarea competiției“.

Despre Inostrio Enterprises SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 3 iunie 2024, Inostrio Enterprises SRL a fost înființată în anul 2013, adresa sediului social este la Constanța, în Portul Constanța Sud Agigea, Bloc Administrativ C2, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Intermedieri în comerțul cu produse diverse“.
 
Asociat unic în Inostrio Enterprises SRL este Codruța – Dana Bogatu (soția fostului director din Portul Constanța Eugen Bogatu), iar calitatea de administrator este deținută de Alexandru Boldeanu.
 
Codruța – Dana Bogatu mai apare în Stone Group SRL, Asclepios Imobiliare SRL și Andaluza Beach SRL.

Alexandru Boldeanu mai apare în Norlex Enterprises SRL și Arome Noi SRL.  
 
În 2023, Inostrio Enterprises SRL a avut o cifră de afaceri de 30.059.554 lei, un profit de 2.704.226 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 12.

Platforma termene.ro informează că Inostrio Enterprises SRL are opt contracte câștigate - achiziții directe și nouă contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din perioada 2007 până în prezent (data ultimei actualizări - 2 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: Facebook (Drumuri Județene Constanța)

Citește și:

Licitație deschisă
RAJDP Constanța, contract cu firma soției fostului director portuar Eugen Bogatu. Ce cumpără Regia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii