Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:22 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruţa Dana Bogatu, moştenitoarea lui Octavian Raica, asociată în Corex & CB SRL

ro

01 Sep, 2017 00:00 1440 Marime text
Cezar Batu şi Zerim Holdings Limited, societate lichidată, prin mandatar Nicoleta Delia Ionescu, în calitate de asociaţi în cadrul Corex & CB SRL, şi Codruţa Dana Bogatu, succesor în drepturi şi obligaţii al societăţii lichidate, au fost legal convocaţi şi întruniţi în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor din data de 21.06.2017.
Având în vedere rezoluţia lichidatorului asociatului Zerim Holdings Limited din data de 2.06.2017, apostilată sub nr. 124861/2017, prin care se hotărăşte, ca urmare a lichidării companiei, distribuirea bunurilor acesteia către unicul asociat, Codruţa Dana Bogatu, au fost luate următoarele decizii: continuarea activităţii societăţii cu unicul asociat, care va deţine 100 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 100 de lei fiecare, însumând 10.000 de lei şi reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii şi actualizarea actului constitutiv al Corex & CB SRL, în acest sens.
 
Asociatul Codruţa Dana Bogatu va prelua inclusiv, dar fără a se limita Ia drepturile şi obligaţiile decurgând din contracte de împrumut, contracte de garanţie mobiliară/imobiliară încheiate de asociatul lichidat cu societatea, bancă sau alte autorităţi, persoane fizice sau juridice, în legătură cu activitatea societăţii, noul asociat urmând să preia, în acest context, calitatea de creditor/debitor/avalist/garant şi alte asemenea, după caz.
 
Dacă va fi cazul, noul asociat va încheia cu persoanele fizice/juridice autorităţile mai sus menţionate noi convenţii care vor statua înlocuirea asociatului.
 
Ca urmare a acestei modificări, capitalul social al Corex & CB SRL, în valoare totală de 20.000 de lei, divizat în 200 de părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi distribuit între asociaţi după cum urmează: Cezar Batu va deţine 100 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 100 de lei fiecare, însumând 10.000 de lei şi reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii, Codruţa Dana Bogatu va deţine 100 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 100 de lei fiecare, însumând 10.000 de lei şi reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL şi Stone Group SRL, ea fiind moştenitoarea lui Octavian Raica.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii