Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:33 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş Eugen Bogatu, decizie privind societatea Inostrio Enterprises SRL

ro

05 Feb, 2018 00:00 1309 Marime text
Codruţa Dana Bogatu, în calitate de asociat unic al Inostrio Enterprises SRL, în cadrul şedinţei din data de 18.12.2017, a luat o decizie importantă. Astfel, asociatul unic a decis majorarea capitalului social al firmei cu suma de 491.500 de lei, prin compensarea unei părţi din creanţa pe care o deţine asupra societăţii. Ca urmare a acestei majorări, capitalul social va fi în valoare de 500.000 de lei, mărindu-se numărul de părţi sociale de la 850 la 50.000, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, aparţinând în totalitate asociatului unic, cu o participaţie de 100% din capitalul social, precum şi din profitul şi pierderea societăţii.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL şi Stone Group SRL, ea fiind moştenitoarea lui Octavian Raica.
 
Citeşte şi:
 
Codruţa Dana Bogatu, moştenitoarea lui Octavian Raica, asociată în Corex & CB SRL
 
Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş şi director în CN APM Constanţa, asociat unic în Inostrio Enterprises SRL
 
Soţia fostului vameş şi director în CN APM Constanţa Eugen Bogatu, Codruţa Dana Bogatu, cooptată în JEPP SRL de un fost fotbalist
 
Ce schimbări a mai făcut în firma Haras Codruţa Dana Bogatu, soţia lui Eugen Bogatu

Ti-a placut articolul?

Comentarii