Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost ales auditorul societăţii Inostrio Enterprises SRL, controlată de Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş Eugen Bogatu

ro

23 Feb, 2019 00:00 2770 Marime text
Codruţa-Dana Bogatu, în calitate de asociat unic al Inostrio Enterprises SRL, a decis aprobarea numirii, pentru o perioadă de trei ani, a societăţii Egidalco SRL, ca auditor al situaţiilor financiare anuale ale societăţii, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, pentru anul financiar încheiat la 31.12.2018, precum şi pentru anii 20192020.
 
De asemenea, s-a modificat art. 15 din actul constitutiv al societăţii, care va avea următorul cuprins: „Controlul asupra gestiunii societăţii va fi efectuat în orice moment de către asociaţi. Aceştia, în situaţia în care vor considera necesar sau atunci când legea o va impune, vor putea decide numirea unei terţe persoane ca cenzor/auditor financiar. Activitatea acestuia va fi desfăşurată în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, referitoare la cenzorii/auditorii financiari ai societăţilor. Într-o asemenea ipoteză, cenzorul/auditorul financiar va fi remunerat cu o indemnizaţie fixă, negociată cu administratorul societăţii. Celelalte dispoziţii ale actului constitutiv rămân neschimbate“.
 
Administratorul societăţii, Alexandru Boldeanu, a fost împuternicit să reprezinte societatea în raporturile cu orice autoritate, persoană fizică sau juridică, să negocieze şi să semneze în numele şi pe seama societăţii inclusiv, dar fără a se limita la contractul de prestări servicii/actele adiţonale la contractul încheiat cu auditorul financiar. Deciziile asociatului unic al Inostrio Enterprises SRL din data de 15.01.2019 au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL şi Stone Group SRL, ea fiind moştenitoarea lui Octavian Raica.
 
Citeşte şi:
 
Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş Eugen Bogatu, decizie privind societatea Inostrio Enterprises SRL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii