Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Tânăr depistat cu substanțe interzise într-o stație de autobuz de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

ro

24 May, 2024 10:38 529 Marime text
foto: Jandarmeria RomânăJoi, 23.05.2024, în jurul orei 19:00, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, într-o stație de autobuz, un tânăr care părea agitat. 

Potrivit Jandarmeriei Române, acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze și ulterior să-l controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra sa un pachețel de foițe și două pachețele de staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efecte psihoactive. 

„Tânărul le-a spus jandarmilor faptul că le cumpărase cu o seară înainte, cu scopul de a le consuma. Cu puțin timp în urmă își confecționase o țigaretă și o fumase, fiind ulterior interceptat de către patrula jandarmeriei.

Acesta a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri). Substanțele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Române. 

Citește și: 

Polițiștii din Constanța rețin permise și aplică amenzi într-o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii