Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Se asfaltează carosabilul pe strada Sentinelei din cartierul Palazu Mare (FOTO)

ro

25 Sep, 2023 11:53 849 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele Confort Urban intervin astăzi, 25 septembrie 2023, cu utilaje de asfaltare pe strada Sentinelei, tronsonul cuprins între strada Codrilor și strada Valea Morii.
 
Echipele Confort Urban intervin astăzi, 25 septembrie 2023, cu utilaje de asfaltare pe strada Sentinelei, tronsonul cuprins între strada Codrilor și strada Valea Morii, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
După ce a fost decapat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua până vineri, 29 septembrie, și vor fi instituite aceleiași restricții de circulație în intervalul orar 8:00 - 16:00. După operațiunea de asfaltare a suprafeței carosabile, vor fi aplicate marcaje rutiere.
 
Tot pe strada Sentinelei, se intervine asupra infrastructurii pietonale. Se reconstruiesc trotuarele, se înlocuiesc bordurile și se stabilizează terenul cu piatră pentru a fi pregătit pentru asfaltare.
 

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța azi: Atenție, șoferi! Funcționarea semafoarelor este întreruptă în intersecția de la Far
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii