Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mural Serv SRL va asfalta străzile din Ostrov, cu 1,16 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

03 Feb, 2024 16:29 775 Marime text
  • Mural Serv SRL este deținută și administrată de Mihai Radu.
Mural Serv SRL și-a adjudecat de la Primăria Ostrov contractul vizând lucrările de asfaltări în localitățile Esechioi, Galița și Gârlița, din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Valoarea totală a contractului este de 5.796.326,8 lei fără TVA, sumă ce echivalează cu circa 1,16 milioane de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Execuție lucrări în cadrul proiectului «Asfaltare străzi în comuna Ostrov, județul Constanța»“, iar în descriere se precizează că este vizată astfel „modernizarea a 4,26750 km străzi din Comuna Ostrov, județul Constanța, în localitățile Esechioi, Galița și Gârlița“.
 
Despre Mural Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 2 februarie 2024, Mural Serv SRL a fost înființată în anul 2007, are sediul social în Mogoșoaia, județul Ilfov, pe strada Nichita Stănescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Mihai Radu, al cărui nume se leagă și de HAH Winner SRL și Green House Construct SRL.
 
Mural Serv SRL figurează cu 137 de achiziții directe (UM 02384, Autoritatea Aeronautică Civilă Română RA, Comuna Dobroești printre autoritățile contractante) și 37 de contracte publice (Comuna Ostrov, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Traian printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 45 de angajați, profit peste 450.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 22,97 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Comuna Ostrov, județul Constanța
Se modernizează sistemul de iluminat public. Ce firme execută lucrările (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii