Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Atenție șoferi! Asfaltarea bulevardului 1 Decembrie 1918 aduce restricții de trafic

ro

02 Nov, 2023 10:45 1025 Marime text
foto: Primăria Constanța
Reabilitarea și modernizarea arterei rutiere cuprinse între Gara CFR și stațiunea Mamaia, continuă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 cu tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardele I.C. Brătianu și Ferdinand.

Astăzi, echipele de lucrători pregătesc pentru asfaltare sensul de mers către stațiunea Mamaia. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către Gara CFR, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Totodată, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, banda întâi e restricționată pe sensul de mers către Gară pentru lucrările de amenajare a trotuarelor.

După introducerea în subteran a rețelelor de utilități, compactarea terenului și montarea stâlpilor de iluminat, acum se lucrează la montarea bordurilor și a pavelelor pe trotuare pentru a permite, în scurt timp și asfaltarea acestei porțiuni din bulevard.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, mai punctează sursa citată. 


Citește și:

Știri ConstanțaNoi locuri de parcare în cartierele Km 4-5 și Palas
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii