Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat din Cobadin, propus spre arest preventiv pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ro

23 Oct, 2023 14:19 1012 Marime text

foto: Pexels La data de 21.10.2023, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă faţă de inculpatul P.S., în vârstă de 47 de ani, din sat Negreşti, comuna Cobadin, jud. Constanţa. Acesta se află în stare de reţinere pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, precum şi infracţiuni de ultraj.

Potrivit probatoriului administrat în cauză, inculpatul a fost depistat în data de 20.10.2023 în timp ce conducea o autoutilitară marca FIAT, nefiind înmatriculată, fără a avea permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În timpul intervenţiei poliţiei, acesta a agresat fizic agenţii de poliţie şi a adresat ameninţări cu moartea şi acte de violenţă.


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia: 

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, este împuternicit să aducă la cunostinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:

La data de 21.10.2023, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă faţă de inculpatul P.S., în vârstă de 47 de ani, din sat Negreşti, comuna Cobadin, str. Măceşului, nr. 145, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prev. de art. 334 alin. 1 din Codul penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335 alin. 1 din Codul penal, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul penal, cu aplic. art. 38 alin. 2 din Codul penal şi a infracţiunilor ultraj faptă prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin. 1 şi 2 1 lit. c din Codul penal, ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1 şi 4 din Codul penal cu referire la art. 193 alin. 2 şi 2 1 lit. c şi art. 206 alin. 1 din Codul penal cu aplic. art. 38 alin. 2 din Codul penal, toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din Codul penal.

Din probatoriul administat în cauză a rezultat că în data de 20.10.2023, inculpatul a fost depistat în timp ce conducea autoutilitara marca FIAT cu nr. de înmatriculare N 7220 HB, pe DJ 392 în localitatea Plopeni, autovehiculul cu care se deplasa nefiind înmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, împrejurare cu care acesta i-a agresat fizic pe agenţii de poliţie B.M.I. şi V.D.I., acestuia din urmă adresându-i ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adrecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.- se arată în cadrul comunicatului. 


Citește și:

Vitezoman pe Drumul Expres 12! Cu ce viteză rula și cu amendă s-a ales



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii