Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steluța Popescu numită, din nou, în fruntea Gărzii de Mediu Constanța

ro

10 Feb, 2022 14:00 3918 Marime text


Steluța Popescu alături de Octavian Berceanu, la control în Portul Constanța
 
  • Steluța Popescu a fost numită din nou în fruntea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Constanța.

Informația a fost confirmată de însăși directorul instituției. „Decizia mi-a fost înmânată de ieri. Voi exercita temporar pentru șase luni această funcție”, a spus Steluța Popescu, care a participat și la acțiunea din Vama Veche, unde au fost identificate peste 15.000 kg de deșeuri de haine, acțiune în colaborare cu Garda de Coastă.

Totodată, Steluța Popescu a mai spus că speră să se rezolve și situația personalului, să fie făcute detașările pentru o sporire a activității în Portul Constanța privind verificările împotriva introducerii de deșeuri în țară.

Steluța Popescu a mai exercitat timp de două mandate conducerea interimară a Gărzii de Mediu Constanța.

Declarație de avere


Comisarul Steluța Popescu a venit la conducerea Gărzii de Mediu Constanța în vara anului 2020, pentru un prim mandat. Aceasta a lucrat la Agenția pentru Protecția Mediului de la înființare, iar în anul 2003, când instituția s-a scindat, a mers pe linia inspecției, alături de Garda de Mediu.
 
Potrivit documentelor oficiale, în declarația de avere completată la data de 10 mai 2021, Steluța Popescu preciza că deține un teren agricol și unul intravilan, în suprafață de 5,99 de hectare și, respectiv, de 2000 mp, ambele moștenite în 1993 împreună cu Iulia Liliana Pavel. Aceleași terenuri figurează și în declarația anterioară, din anul 2020.
 
Pentru a reveni la documentul din 2021, a mai precizat actualul șef al Gărzii de Mediu Constanța că deține un apartament în Constanța, de 52 mp, cumpărat în 2011 împreună cu soțul său, Dumitru Popescu.
 
Totodată, Steluța Popescu a mai precizat și că deține o casă de vacanță în Comana, de 80 mp, moștenită în 1993 împreună cu Iulia Liliana Pavel.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii