Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Constanța a cerut sistarea tăierilor copacilor de pe bulevardul Ferdinand din Constanța

ro

21 Mar, 2023 16:25 2086 Marime text


Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu din Constanța a cerut administratorului public al municipiului Constanța să sisteze de urgență tăierile de copaci de la bulevardul Ferdinand.

„A fost o echipă acolo mai devreme și se taie tei. Am vb cu administratorul public, Felicia Ovanesian să sisteze tăierile până ne lamurim privind legalitatea acestora și să ne prezinte documente în acest sens. Mâine reluăm discuțiile și verificările", a precizat Steluța Popescu.

Vă reamitnim, încă de astăzi dimineață, dispozitivele de tăiat crengi au poluat fonic centrul orașului.

Echipele de la societatea Sport Turism SRL, firma care se ocupă de toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din municipiu, intrat în acțiune pe bulevardul Ferdinand din Constanța.

În doar câteva ore, copacii au fost „toaletați". Din ordinul cui, nu se știe.

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu susține că 11 copaci sănătoși au fost tăiați, până acum, pe bulevardul din centrul orașului.

„Mai urmează și alții. Au fost insemnați deja. Răspunsul neoficial al unui angajat al firmei Sport Turism a fost că : “Îi tăiem pentru că rădăcinile le-au fost afectate de cei care reabilitează bulevardul și deveniseră un pericol", a scris Cocargeanu pe pagina sa de solicializare.

Citește și:

Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu „Pe Bulevardul Ferdinand au fost tăiați astăzi 11 copaci sănătoși"
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii