Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stela Halichidis, demisă din funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase. Ce spune aceasta despre demitere (audio)

ro

03 Oct, 2021 11:13 5483 Marime text
  • În urma celor menționate mai sus, Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a decis ca Stela Halichidis să fie demisă. 
Un incendiu a avut loc la 01 octombrie, la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 

Este vorba despre șapte persoane decedate, cinci la Spitalul de Boli Infecțioase, una la Spitalul Județean Constanța și una la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Premierul Florin Cîțu a anunțat vineri că i-a cerut primarului Vergil Chițac, să o demită pe managerul Spitalului de Boli Infecțioase, unde s-a produs incendiul în care au murit șapte oameni.

În urma celor menționate mai sus, Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a decis ca Stela Halichidis să fie demisă. 

Nu mă simt bine deloc. La spital nu mai e nici o noutate! Ancheta este în desfășurare, așteptăm când se va finaliza, nu am cunoștință despre nimic în momentul acesta, spune Stela Halichidis. 

Stela Halichis despre demisie

Eu nu mă simt bine. Nu știu nimic. Nu sunt la spital în momentul asta. Nu știu ce s-a întâmplat. Este ancheta în desfășurare și vedem apoi ce e de facut. Mi-am sacrificat cariera universitară mi-am sacrificat-o pentru cea managerială. 

Aștept rezultatele anchetei. Eu consider că am făcut totul. Eu când va trebui să prezint documente le voi prezenta. Toate au fost verificate. Am făcut tot ce a depins de mine. Cred că nu am greșit cu nimic. O să le spun pe toate cum au fost, exact cum au fost. 

Despre neregulile la instalațiile electrice, în ultimul raport al DSU 

Acelea au fost remediat toate! Le-am și trimis că au fost remediate. Am număr de înregistrare la adresa la care a fost trimisă. De asta eu cred că nu am greșit cu nimic. , a mai spus Halichidis. 

În ziua incendiului, Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a declarat, că ar avea toate avizele legale. 

Stela Halichidis a menționat că defecţiunile depistate anterior de către ISU au fost remediate.

"Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată.

Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă", a spus managerul spitalului.

De asemenea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase a precizat că tot personalul se afla în Secţia ATI în momentul în care a izbucnit incendiul. 

Citește și: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța Specialiști de la Insemex Petroșani, la Constanța (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii