Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadiul lucrărilor de reabilitare de la Cazinou, Constanța (Galerie FOTO)

ro

10 Feb, 2024 17:37 1242 Marime text


Sursa galeriei foto: Facebook/ Vergil Chițac





În cursul zilei de ieri, primarul Vergil Chițac a efectuat o vizită la Cazinoul din Constanța pentru a  analiza stadiul lucrărilor de reabilitare ale clădirii emblematice pentru municipiu.
 

„Avem toate motivele să credem că va fi o clădire cel puțin spectaculoasă, stilizată cu migală și bun gust, și că va fi o bijuterie arhitecturală în adevaratul sens al cuvântului!”, a transmis edilul constănțean pe pagina sa de Facebook.
 

Astăzi, 10 februarie a.c., primarul Chițac a revenit cu imagini și cadre privind stadiul lucrărilor la Cazinou, dar și cu câteva detalii legate de modul în care s-a contribuit la îmbunătățirea stării edificiului.
 

„Deși este un proiect care aparține de CNI, sunt mândru că am avut ocazia să mă implic și nu pot să nu aduc în discuție contribuția cu adevărat semnificativă pe care a avut-o Primăria în cadrul acestuia. Reabilitarea Cazinoului este rezultatul unor eforturi colective și susținute, și asta pentru că este un edificiu cu o prea mare însemnătate pentru noi, constănțenii, ca să nu ne implicăm active” a punctat Vergil Chițac.
 

Citește și
„Îndrăznesc să spun că va fi un rezultat care va depăși toate așteptările”

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii