Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean deţine senzori de fum

ro

26 Aug, 2010 00:00 1104 Marime text

După tragedia de la maternitatea Giuleşti, în toate spitalele din ţară s-a început o verificare amănunţită a modului în care sunt respectate cerinţele privind instalarea detectoarelor de fum în cazul izbucnirii unor incendii.

Aşa cum a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, există senzori de fum montaţi pe toate sectoarele din cadrul spitalului, nou renovate, etajele 9 - pe hol şi sala de operaţie, 8 - sectorul de pediatrie, 7 - în sectorul 1 care cuprinde Secţia de Ginecologie, 6 - Secţia de ORL şi 4 - Secţia de Chirurgie-cardiovasculară. 

De asemenea, s-a mai prezentat faptul că, prin ordinul managerului spitalului, Dan Căpăţână, s-a constituit o comisie care, până la sfârşitul săptămânii, trebuie să prezinte un raport al instalaţiilor electrice şi a aparatelor de aer condiţionat existente la nivelul spitalului. 

La acest moment există 320 de aparate de aer condiţionat, montate de spital sau obţinute de către medici prin sponsorizări directe. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii