Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiile pentru tonete amplasate în Mamaia, Constanța și Satul de Vacanță pe timpul verii, scoase la licitație de municipalitate

ro

12 May, 2018 00:00 2959 Marime text
Municipalitatea anunță reluarea licitațiilor publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente rămase în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța, pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice în sezonul estival 2018.
 
Primăria Municipiului Constanța organizează în data de 25.05.2018, la sediul din bd. Tomis nr. 51 licitațiile. Activitățile comerciale temporare includ: comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară,  comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, comercializare baloane,  realizare tatuaje temporare, comercializare legume, fructe, producere și comercializare înghețată (utilaj specializat - vehicul) și închiriere echipament sportiv (karturi cu pedale).
 
Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 de lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 de lei/tonetă. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 de lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 de lei/tonetă. Prețul minim de pornire a licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte.
 
Documentele licitației se pot procura începând cu data de 17.05.2018, între orele 11.00 și 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul 1. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 23.05.2018, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul 1, de unde se pot obține și relații suplimentare.
 
În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii