Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Constanța, recomandări pentru cetățeni

ro

28 Oct, 2020 17:34 6869 Marime text
  • Încă de la începutul pandemiei, Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Constanța funcționează exclusiv în baza programărilor online, pentru a preveni răspândirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, cetățenii trebuie să ia în considerare un termen de așteptare, determinat de numărul de programări efectuate anterior.
 
Astfel, pentru facilitarea accesului la serviciile de înmatriculare a vehiculelor, obținere și preschimbare a permiselor de conducere, reprezentanții serviciului transmit următoarele recomandări cetățenilor:
 
  • Să facă toate demersurile necesare pentru a evita pierderea/distrugerea/deteriorarea documentelor;
  • Să verifice periodic valabilitatea documentelor, astfel încât să acceseze aplicația de programare online cu cel puțin 30 de zile înainte de expirarea acestora;
  • După efectuarea programării online, să verifice cu atenție pe website-ul instituției și să se asigure că dețin toate documentele necesare pentru operațiunea dorită;
  • Să se prezinte la sediul serviciului la ora programării, pentru a evita aglomerația;
  • Să vină neînsoțiți la sediu;
  • Să respecte normele pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2;
  • Candidații să se prezinte la examenul pentru obținerea permisului de conducere, doar dacă au promovat anterior probele necesare în cadrul activității de pregătire teoretică și practică la școlile de șoferi. 
Programările online se fac exclusiv pe platforma Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor - https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 22 Jul, 2021 15:06 Am încercat să fac cerere pentru obținerea unui loc de parcare. Nu am reușit acest lucru deoarece, în formularul electronic, nu-mi este recunoscut numărul de înmatriculare al mașinii:CT-05-MEA. Probabil, la nivelul serviciului de înmatriculări, nu este actualizată situația cu noile numere de înmatriculare sau aceasta nu a fost transmisă și la serviciul parcări al Primăriei Constanța. Aștept lămuriri. Mulțumesc!