Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Evidența Persoanelor, despre constănțenii care nu se prezintă la programări

ro

11 Aug, 2020 11:52 1730 Marime text
  • Constănțenii care doresc emiterea sau preschimbarea cărții de identitate, dar nu pot ajunge în timp util sau renunță la programare, trebuie să anunțe acest lucru la Serviciul Evidența Persoanelor.

Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțenii care se programează pentru emiterea sau preschimbarea cărții de identitate, dar nu pot ajunge în timp util sau renunță la programare, să anunțe acest lucru la Serviciul Evidența Persoanelor pe adresa de e-mail
evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro.

Având în vedere că accesul la ghișeele Serviciului Evidență Persoane se face doar pe bază de programare, anunțul renunțării poate oferi șansa altcuiva să-și preschimbe actele de identitate mai devreme decât data programării inițiale.

În cursul lunii iulie, din cele 3.508 programări efectuate 530 nu s-au prezentat la ghișeele Serviciului.

Măsura programării online a fost luată pentru evitarea aglomerației și a formării cozilor la ghișee. Programările se pot face accesând următorul link: http://www.primaria-constanta.ro/dlep/acasa.

„Tot aici aflați și care sunt actele necesare pentru obținerea cărților de identitate și a vizelor de reședință, pe care vă rugăm să le aveți la
dumneavoastră, pentru a nu fi nevoiți să vă reprogramați.
Vă rugăm să nu vă prezentați fără o programare prealabilă! Programarea este individuală. Nu se pot face mai multe programări cu același cod numeric personal.
Precizăm că au fost făcute programări până la 1 septembrie 2020.   
Vă reamintim că documentele care au expirat în perioada stării de urgență și a stării de alertă își păstrează valabilitatea 90 zile de la încetarea stării de urgență/alertă”, transmite Primăria Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii