Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:49 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul general al PDL spune că sunt mai multe variante pentru Primărie şi Consiliu Judeţean Ioan Oltean-„Bucureştiul nu se va implica în desemnarea candidaţilor de la Constanţa"

ro

23 Feb, 2012 00:00 1719 Marime text

cap_3.jpgMăcinată de tensiuni „datorate" scrutinelor pentru alegerea organizaţiilor interne, PDL Constanţa primeşte totuşi o veste pozitivă prin intermediul secretarului general al partidului, Ioan Oltean. El a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „Bucureştiul nu se va implica aşa cum a făcut-o în anii trecuţi în desemnarea candidaţilor organizaţiei judeţene pentru Primăria şi Consiliul Judeţean".

]O fi sau nu doar o declaraţie politică, rămâne de văzut. Cert este că PDL nu vrea să mai repete din greşelile anilor electorali anteriori, care s-au soldat cu eşecuri răsunătoare. „În 2008, a fost într-adevăr desemnat Onaca, dar PDL a învăţat din trecut, asta e important", a completat Oltean.

Propunerile, ba-i aici, ba nu-i aici!

Să tot fi trecut două săptămâni de la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în care membrii organizaţiei locale au validat declarativ propunerile pentru desemnarea viitorilor candidaţi la Primăria Constanţa, respectiv la Consiliul Judeţean. Christian Gigi Chiru, Mihai Petre (Primărie) şi Claudiu-Iorga Palaz (Consiliul Judeţean), acestea sunt propunerile care „vor ajunge sâmbătă la Bucureşti", după cum susţine liderul organizaţiei judeţene.

Chiru a adăugat că acestor propuneri făcute de BPJ li se va adăuga şi o listă cu personalităţi constănţene care împreună vor intra în sondajul la nivel naţional.

Dincolo de afirmaţiile făcute de preşedintele Gigi Chiru, rămâne o frântură de frază care i-a scăpat secretarului general Oltean: „Din câte cunosc la acest moment, sunt mai multe variante de candidaturi, nu doar cele discutate de colegii de la Constanţa".

Anca Boagiu a ieşit definitiv din cărţi

PDL_Oltean_-_Gigi_Chiru_1.jpg

În privinţa candidaturii la Primăria Constanţa a unei reprezentante a sexului frumos, Oltean spune că deocamdată nu există o astfel de doamnă care să intre în lupta de la Constanţa, „unde va fi un adevărat război!" Cât despre Anca Boagiu... „doamna ministru va veni cu siguranţă la Constanţa, la vară, la plajă!" Legat de candidatura Ancăi Boagiu, Oltean a precizat că a fost o simplă discuţie şi o dorinţă a unora, nu şi a „doamnei"!

Lista personalităţilor... unde e?!

Gigi Chiru s-a ferit să-i nominalizeze pe cei care vor fi trecuţi pe lista cu personalităţi locale care îi vor acompania pe candidaţii PDL în sondajul intern, însă surse din partid susţin că printre aceştia s-ar afla o parte dintre cei pe care Fundaţia condusă de Chiru i-a premiat în urmă cu o lună de zile pentru aportul adus în diverse domenii de activitate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii