Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seara greceasca la Rex cu Mazare si Galani (galerie foto)

ro

31 May, 2010 03:10 3864 Marime text
cap_1.jpgCea de-a doua seară tematică pregătită de conducerea hotelului Rex din Mamaia a fost un real succes, atât pentru organizatori, dar mai ales pentru cei care au dorit să-şi petreacă seara într-o ambianţă ruptă de pe meleagurile ateniene

Seara grecească a fost cu atât mai specială cu cât ambianţa a fost completată de prezenţa primarului Constanţei, Radu Mazăre, şi a fratelui acestuia, Mihai.

La sfârşitul săptămânii trecute, hotelul Rex din Mamaia a fost gazda celei de-a doua seri tematice organizate de conducere de la instalare. După ce în luna aprilie, la seara indiană, chiar ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a fost prezentă, organizatorii au vrut să creeze o atmosferă tipic grecească invitându-i pe ambasadorul Greciei, Georgios Poukamissas, dar şi pe primarul Constanţei, cunoscut ca fiind un împătimit al dansurilor greceşti, dar şi a culturii de la malul Mediteranei. Dacă ambasadorul Republicii Elene a declinat invitaţia cu puţin timp înaintea începerii evenimentului, din cauza unei deplasări în Atena, primarul Mazăre şi-a făcut apariţia alături de fratele său, fiecare cu câte o parteneră blondă la braţ.

rex.jpgAtmosfera de vineri seara a avut toate ingredientele unei petreceri perfecte de acest gen: nouă feluri de mâncăruri tradiţionale, băuturi speciale, trupă de dansuri, dar şi pe cei doi binecunoscuţi cântăreţi de muzică grecească Ionuţ Galani şi Mircea Cazan. Cel din urmă l-a acompaniat pe colegul său cântând la bouzouki, instrumentul tradiţional fără de care muzica grecească nu ar fi sunat la fel ca pe meleagurile elene. Spectacolul oferit de aceştia i-a ţinut pe cei aproximativ 60 de invitaţi în picioare cu mult peste miezul nopţii, aceştia dansând cot la cot cu membrii ansamblului de dans.

Managerul hotelului, Abdur Rahim Khan, s-a declarat foarte mulţumit de modul în care a decurs seara tematică, o premieră pe plan local, în extrasezon. Următoarea seară de acest gen, indoneziană, va fi pe 6 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii