Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:36 03 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se prelungește valabilitatea actelor de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în RBDD

ro

30 Dec, 2021 10:38 944 Marime text
  • Prelungirea valabilității actelor de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în RBDD
Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (ARBDD) anunță că, în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare, a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD nr. 548/29.12.2021 prelungirea, până la sfârșitul perioadei de prohibiție din anul 2022, a valabilității tuturor actelor de reglementare emise în anul 2021 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (RBDD).

Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD nr. 548/29.12.2021.


Oficial de la ARBDD 

Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (ARBDD) anunță că, în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare, a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD nr. 548/29.12.2021 prelungirea, până la sfârșitul perioadei de prohibiție din anul 2022, a valabilității tuturor actelor de reglementare emise în anul 2021 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (RBDD).Decizia a fost adoptată având în vedere că este necesară publicarea Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit și cotele de pescuit alocate pentru anul 2022 și a Ordinului privind nominalizarea punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare în vederea desfășurării activității pe anul 2022.Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul RBDD sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD nr. 548/29.12.2021.Despre ARBDD


Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior. 


Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii