Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lucrează intens pentru crearea unei plaje generoase în stațiunea Mamaia (video)

ro

20 Nov, 2020 12:25 1932 Marime text
  • Echipele acționează la fața locului pentru a finaliza o plajă generoasă în stațiunea Mamaia, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video.
Sezonul estival urmărtor aduce noutăți în stațiunea Mamaia. 

Echipele acționează la fața locului pentru a finaliza o plajă generoasă în stațiunea Mamaia.

Lucrările au loc în cadrul proiectului “Reducerea Eroziunii Costiere, Faza II (2014-2020)” – Lotul 2 – protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Mamaia.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.
 Scopul acestui proiect este sa asigure protectia la eroziunea liniei tarmului in conditii medii anuale cat si in timpul evenimentelor cu perioadade recurentade pana la 1/100 ani, pentruo duratade viataproiectatade 50 ani.
 
Obiective specifice:

•Protectia coastei litoralului Marii Negre pe teritoriul Romaniei de efectele eroziunii costiere prin dezvoltarea unui program de lucrari specifice care au in vedere reabilitarea si protejarea liniei tarmului, a terenurilor adiacente si a ecosistemelor de uscat si marine;
•Protejarea infrastructurii economice si a obiectivelor socialepericlitate de procesele de eroziune marina; •Implementarea unui program integrat de monitorizare a zonei costierecare sa vina in sprijinul operatiunilor si lucrarilor de intretinere, pe termen mediu si lung.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii