Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întrerupe apa potabilă miercuri, în zona Tomis Nord-Campus

ro

28 Sep, 2020 11:46 1353 Marime text
În vederea executării lucrărilor de deviere a conductei magistrale, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu cu Alexandru Lăpușneanu din mun. Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi-01 octombrie 2020, în intervalul orar 08.00 – 21.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

bd. Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de bd. Tomis și Alexandru Lăpușneanu), precum și străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
perimetrul delimitat de străzile: bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Dispensarului – bd. Aurel Vlaicu,  precum și consumatorii arondați punctelor termice 142 și 45.Tot în acest interval orar, se va furniza apă cu presiune scăzută consumatorilor aflați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Alexandru. Lăpușneanu – Suceava – al. Lotus – Cișmelei – Dispensarului – bd. Alexandru Lăpușneanu, precum și celor arondați punctului termic 140.
         

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, transmite RAJA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii