Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se face cadastrul punctelor de salvamar şi al centrelor de prevenţie de pe litoral

ro

30 Aug, 2017 00:00 2139 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a organizat o nouă consultare de piaţă în vederea achiziţionării de servicii de cadastru şi înscriere în Cartea Funciară a dreptului de proprietate pentru fiecare obiectiv al proiectului de investiţii în turism „Amenajarea unor centre de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar în zona litorală a judeţului Constanţa“ şi a obiectivelor-construcţii „Centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar“.

Aspectul supus consultării a fost estimarea de preţ pentru servicii de cadastru şi înscrierea în Cartea Funciară a dreptului de proprietate pentru fiecare obiectiv al proiectului de investiţii în turism. Consultarea s-a desfăşurat în sistem electronic.
 
Reprezentanţii Consiliului Judeţean susţin că, în urma consultării, a fost transmisă o singură ofertă de preţ în vederea determinării valorii estimate pentru serviciile de cadastru şi înscriere în Cartea Funciara a dreptului de proprietate pentru fiecare obiectiv al Proiectului de investiţii in turism „Amenajarea unor centre de prevenţie, tratament medical primar şi a punctelor de salvamar în zona litorală a judeţului Constanţa“ şi a obiectivelor-construcţii „Centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar“, în valoare de 8.900 de lei fără TVA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sergiu ionita 06 Sep, 2017 20:21 cred ca toate aceste tragedii de inec care au loc la marea neagra, ar putea fi eliminate prin amplasarea unor extra diguri langa cele existente, astfel actiunea valurilor si a curentilor este mult diminuata; s-ar reduce si eroziunea plajelor