Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cauta diriginte de santier pentru canalizarea din Cuza Voda

ro

08 Jun, 2010 03:02 1451 Marime text
Administraţia locală din Cuza Vodă caută specialişti în consultanţă şi dirigenţie de şantier pentru înfiinţarea reţelei de canalizare.

În acest sens, autoritatea locală organizează o procedură de achiziţie, deschiderea ofertelor pentru contractul „Consultanţă în managementul investiţiei şi dirigenţie de şantier pentru implementarea proiectului" fiind programată pentru 16 iunie, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Cuza Vodă. Procedura de licitaţie a fost reluată după ce valoarea estimată fusese iniţial publicată eronat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Criteriul de atribuire va fi, potrivit invitaţiei de participare publicată pe 5 iunie, oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, valoarea estimată a contractului fiind de 323.000 lei fără TVA. La evaluarea ofertelor preţul va conta 60%, metodologia propusă pentru implementarea proiectului 20%, iar planul de control şi monitorizare pentru implementarea proiectului 20%.

Investiţia de la Cuza Vodă este finanţată din fonduri europene accesate în prima sesiune de finanţare a Măsurii 322 din Planul Naţional de Dezvoltare Rurală şi cuprindeatât realizarea sistemului de canalizare, cu staţii de epurare, cât şi modernizarea drumurilor din comună. Valoarea totală a proiectului integrat este de 2,5 milioane euro, execuţia şi proiectarea lucrărilor fiind deja atribuite prin licitaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii