Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala „LucianGrigorescu", premiul I la „Întrecerea de zâmbete"

ro

29 Nov, 2011 01:00 1054 Marime text

Şcoala cu clasele I -VIII „LucianGrigorescu" din Medgidia a obţinut premiul I la Concursul „Întrecerea de zâmbete", care a fost organizat de Asociaţia „Telefonul copilului".

„Mulţumim tuturor copiilor şi cadrelor didactice care s-au întrecut în a ne transmite gândurile lor frumoase şi fotografii inedite, în care am admirat originalitatea şi dorinţa de a face tot mai multe surprize «Telefonului copilului», un serviciu dedicat copiilor şi mereu aproape de ei la nevoie", au precizat reprezentanţi Asociaţiei „Telefonul copilului". În urma deliberării, premiul I a revenit Şcolii „Lucian Grigorescu" din Medgidia. Reamintim că Asociaţia „Telefonul Copilului", organizaţie non-profit al cărui scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, a aniversat anul acesta 10 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, a realizat o fotografie record cu peste 700 de zâmbete de copii, simbol al celor peste 30.000 de copii pe care i-a ajutat de-a lungul unui deceniu să îşi găsească fericirea.

Cu aceasta ocazie, Asociaţia „Telefonul Copilului" a organizat o competiţie online adresată unităţilor de învăţământ cu clasele I-VIII din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii