Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala din localitatea Dulceşti se va primeni

ro

19 Apr, 2012 01:18 1356 Marime text
Elevii din Dulceşti se vor bucura curând de noile achiziţii pe care intenţionează să le facă Primăria 23 August: mobilier, echipamente didactice şi IT.

Primăria 23 august organizează o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Furnizare dotări specifice, echipamente didactice şi IT pentru şcoala cu clasele I-VIII din localitatea Dulceşti, comuna 23 August". Societăţile care doresc să participe la această licitaţie pot depune ofertele până pa data de 4 mai, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00. Contractul este finanţat din fonduri europene prin

Programul Operaţional Regional. Valoarea estimată a acestuia este de 429.110 lei. Potrivit caietului de sarcini, câştigătorul licitaţiei va furniza mobilier (lotul I), echipamente IT (lotul II) şi echipamente didactice (lotul III). Cuantumul garanţiei de participare pentru lotul I este de 2.600 de lei, pentru lotul II - 500 de lei şi pentru lotul III - 5.300 de lei. Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 10% din valoarea contractului fără TVA. Persoanele responsabile de organizarea licitaţiei sunt: primarul Mugur Viorel Mitrana, juristul Virginia Voicu (responsabil cu achiziţiile publice), Alexandra Moraru - preşedintele comisiei de evaluare, Daniela Silvia Maria şi Jana Balauca - membri în comisia de evaluare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii